ALMERE - Groentesoep Festival met Creative Market, theater, dansoptredens, muziek, workshops, demo’s van ambachten en nog veel meer. Zaterdag 22 September 10 – 17 uur in het centrum van Almere Buiten.

Het Groentesoep Festival 2018 wordt weer als vanouds een festival boordevol duurzame oplossingen, recyclen, upcyclen, biologisch, gezond, heel veel bewegen, lachen en je ogen uitkijken. We hebben als vanouds een Creative Market, food, theater en veel dans en zang.

Op de Creative Market zijn er ondernemers die compleet out of the box hun producten ontwikkelen en aan de man brengen. Via ambacht demo’s en workshops kun je zien en ervaren hoe fijn het is om zelf de prachtigste spullen te maken. Van gepimpte designkleding, tot geverfde kastjes, kleurrijke modeaccessoires, verbouwde spijkerbroeken en noem maar op.

Ook zijn er drie podia met de meest inspirerende optredens van singer songwriters, wilde optredens van dansscholen en lekkere popliedjes van een koor. Aan straattheater geen tekort dit jaar. Lachen, foto’s laten maken en een hilarische toiletact laten jou de herfst nog even doen vergeten.