ALMERE - De Franse componist Hervé Augier en fotograaf Jean-Michel Bale vertalen hun bewondering voor het gebouw in akoestische, elektronisch muziek, film en videobeelden.

Traditioneel organiseert KAF organiseert de Dag van de Architectuur en sluit daarmee aan bij de landelijke organisatie. Dit jaar brengt het van 13 t/m 15 juni een ode aan het eigen gebouw, een ontwerp van het wereldberoemde Japanse bureau SANAA. Er wordt afgetrapt op donderdag 13 juni om 20.00 uur met een absoluut uniek KAF Concierto, waarbij gebouw de Kunstlinie wordt bekeken ‘Door de ogen van..’ de Franse componist Hervé Augier en fotograaf Jean-Michel Bale.

Zij vertaalden hun bewondering voor het gebouw in akoestische, elektronische muziek, film en videobeelden. U kunt het karakteristieke gebouw voor het eerst beleven met al uw zintuigen! Tijdens het KAF Concierto zal een viertal jonge Almeerse kunstenaars de inspirerende kwaliteiten van het gebouw gelijktijdig vertalen in een live happening on stage.

In Nederland is nog nooit eerder een dergelijk live concert gegeven. Na maanden van programmering zal het eenmalig klinken in de Grote Zaal van KAF. Mis het niet!

Kijk voor meer informatie op www.kaf.nl