GEEL - Party artiest Johnny Glitter uit Almere heeft een contract getekend bij niemand minder dan Diego de Mol van platenmaatschappij Puur Feest Muziek in Geel, België. Deze producent gaat Johnny's dancenummer "Springen Springen" opnemen.

Puur Feest Muziek heeft menig artiest in zijn stal waaronder De Pitaboys, bekend van het succesnummer 'Waar is da feestje'. De platenmaatschappij brengt muziek uit in verschillende genres, van dance tot pop tot après-ski tot ballads. Over Johnny Glitter zegt Diego de Mol: "Elke artiest heeft een kapstok nodig, iets waarmee hij uit de band springt, mee opvalt. En dat vind ik terug bij Johnny Glitter. Het is een typetje, een figuur, je ziet hem en je wil er meer van weten. Vlaanderen is hier helemaal klaar voor! En neem er dan nog bij dat het een super sympathieke kerel is, redenen genoeg om een single van hem uit te brengen."

Volgens De Mol is alles wat met springen, links rechts en voor achter te maken heeft, tegenwoordig mega populair. "Dus moet 'Springen Springen' ook in dat lijstje staan. Bovendien is het een superleuke sound dat blijft hangen." Johnny is heel blij dat De Mol zijn single gaat uitbrengen. Hij hoopt dat het een carnavalskraker gaat worden.

Johnny Glitter is een party act van Robert den Hartog uit Almere. Samen met Youri Steenbergen in de rol van Don de manager vlogt hij wekelijks over zijn komische avonturen als artiest. Don de manager regelt optredens, interviews en ontmoetingen met beroemdheden, maar daarbij gaat het steeds geheid mis.

Den Hartog is een multitalent. Hij entertaint het publiek niet alleen als zanger, maar ook als DJ Mr Milow en als drummer. In zijn repertoire zit electronic dance music, pop, disco, hiphop, rap, percussie en nog veel meer. Den Hartog weet met zijn drive-in shows het publiek mee te krijgen op de dansvloer.

Den Hartog draait al een tijd mee in de muzieksector. Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix. Hij draaide een show voor GoFun, een dochteronderneming van reisorganisatie Corendon dat gespecialiseerd is in partyvakanties voor jongeren. Den Hartog treedt op tijdens het Amsterdam Dance Event en bij het radiostation SlamTV. Ook verzorgt hij shows in het buitenland.