ALMERE - Op zaterdagavond 9 december a.s. klinken er Italiaanse gitaarklanken in gasterij de Oostvaarders bij het concert ‘Winter in Paradise’ van Vito Nicola Paradiso.

He is back!! Het concert in 2015 door de energieke Italiaanse gitarist Vito Paradiso was zo’n daverend succes dat een 2e uitnodiging niet uit kon blijven! Het wordt dan ook een avond om naar uit te kijken. Zijn muziek is hartverwarmend en vol verbeelding. We gaan genieten van veel eigen ‘Paradiso’ arrangementen van traditionele Italiaanse muziek en een gastoptreden van Almere’s ‘eigen’ Z.o.o. guitar duo (Marion Schaap & Peter Constant).

Voorproefje: www.youtube.com/user/Vitonicolaparadiso

Over Gitaarsalon Oostvaarders:

Z.o.o guitar duo i.s.m. Gasterij de Oostvaarders en Stichting Stad & Natuur Almere organiseert deze bijzondere concertserie, waarin elk kwartaal de seizoensovergangen gevierd worden met een sfeervol gitaar recital in combinatie met een heerlijk 3-gangen menu dat daarop aansluit. Een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring: proef de smaak van de natuur in de intieme setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over de prachtige Oostvaardersplassen.

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken.

Reserveringen via info@gasterijoostvaarders.nl


Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere