ALMERE - Al 25 jaar lang verdient de briljant getalenteerde multi-instrumentalist Chris Murphy zijn brood met muziek. Chris Murphy zag het levenslicht in de buurt van New York in een Iers-Italiaanse familie. Chris heeft in de loop der jaren een uitgebreide catalogus opgenomen met meer dan 500 werken, 16 soloalbums, en zijn diverse talenten maken hem tot een veelgevraagd componist voor films. Hij nam op met leden van Wilco, The Waterboys, Buena Vista Social Club en Grant Lee Buffalo.

Murphy vindt zijn draai op het podium, waar spontaniteit en improvisatie heersen. Energieke optredens waar Chris zijn virtuositeit laat horen maar daarnaast het publiek opzweept met zijn muziek en verhalen. In 2023 verschijnen twee albums van Chris Murphy: een retrospective van zijn gehele carrière, The Road & The Stars en in september een rerelease van zijn album Sovereign, beiden met promotie door Jan Janssen. Op dit moment is hij bezig met een tour door Nederland en België en verzorgd op 25 oktober 2023 een concert in Podium Poort, te Almere Poort!

Praktisch

Datum: 25 oktober 2023
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur
Inloop: 19.30 uur
Locatie: Podium Poort
Adres: Zeussingel 41, 1363TM, Almere Poort

Entree: €10,-

Ticketverkoop: Reserveer uw plaats door te mailen naar info@podiumpoort.nl en geef aan met hoeveel personen u komt. Daarnaast is er ook ticketverkoop aan de deur. Let wel, er is beperkt plek, voor maximaal 45 bezoekers per concert.

Extra info:www.chrismurphymusic.com