ALMERE - Met het Terrassenfestival is het evenementenseizoen van start gegaan. Aankomende weken staan er nog veel meer leuke evenementen op het programma.

Op zoek naar een nieuw huis? Ook dan is er weer goed nieuws!

Koningsdag in Almere

Tijdens Koningnacht en Koningdag is het weer één groot feest in Almere. Vrijmarkten, optredens, kinderactiviteiten en nog veel meer. In Almere Centrum zijn er in totaal drie podia!

4 en 5 mei

Zowel op 4 als op 5 mei komen er grote artiesten optreden in Almere. Het vierde Herkdenkingsconcert Almere vindt plaats op de Grote Markt. De vrijheid wordt gevierd bij drie podia in Almere Centrum, met o.a. Ronnie Flex en Douwe Bob.

VIP-avond Het Laar

Deze zomer gaan 6 twee-onder-een-kaphuizen in Het Laar, het nieuwste buurtje in Nobelhorst, in de verkoop. Vooruitlopend hierop organiseert Nobelhorst een VIP-avond op dinsdag 15 mei van 19.30 tot 21.00 uur in de informatieschuur in Nobelhorst.

Nieuw: De Brouwerij in Nobelhorst

De Brouwerij wordt een stoere nieuwe buurt met een industriële sfeer. Vroeger had bijna elk dorp zijn eigen brouwerij. In dit buurtje proef je die geschiedenis! Na de zomer gaat de buurt in de verkoop.

Inschrijving San Francisco DUIN gestart

20 april is de inschrijving voor het nieuwe appartementencomplex van start gegaan. Je kunt je t/m 29 april inschrijven. Om iedereen een gelijke kans te bieden, vindt er een loting plaats.