ALMERE - Er is een leuk Halloween Run parcours uitgezet in Almere Buiten. Ren je ook mee op zaterdag 27 oktober? Inschrijven kan via de website of in het Buitenhuis op het Baltimoreplein.

Het parcours bestaat uit 1 ronde, waarbij je onder andere door het voor Almere Buiten zo kenmerkende DoeMere loopt, maar ook dwars door de Floriadegarage en het centrum gaat. Dat centrum van Almere Buiten zal overigens volledig in het teken van Halloween staan, dus bereid je vast voor op zombies en andere spannende schrikeffecten! Zo kom je onder andere een Terrorclown met kettingzaag of bijl tegen, zombies, een ‘geest’, een Weerwolf, een Grimm Reaper, een bebloede slager, een wandelend lijk en ‘radio-actieve gasten’.

Het parcours van de Kids Run is een ronde van 1 kilometer. Er wordt onder andere over het Baltimoreplein gelopen om vervolgens via de Reykjavikstraat en het Noordeinde uit te komen bij de finish op het Globeplein. Het zou superleuk zijn als je zelf ook verkleed komt en volledig in Halloween stijl meeloopt! Na afloop wacht er op iedere deelnemer een prachtige medaille en een goodiebag!

15.00 uur Opening inschrijving
16.00 uur Start Kids Run (1 Kilometer)
19.00 uur Start groep 1 Pennywise

5 Kilometer
19.01 uur Start groep 2 Count Dracula
19.02 uur Start groep 3 Joker
19.03 uur Start groep 4 Frankenstein
19.04 uur Start groep 5 Grim Reaper
19.05 uur Start groep 6 Freddy Krueger
19.06 uur Start groep 7 Chucky