ALMERE - Op zaterdag 29 september gaat de Gitaarsalon de Oostvaarders weer van start: een gitaarconcert met een 3-gangenmenu op een sfeervolle locatie.

Zangeres Emma Eveline en gitarist Pieter Nanne nemen je mee naar hun gesprekken aan de keukentafel als vader en dochter. Zij delen hun inzichten, die ook bij deze tijd van het jaar horen. Het planten van zaadjes als basis voor het nieuwe wat komen gaat. Zij verwoorden deze gedachten in hun muziek van kleinkunst tot jazz. Met onder andere nummers van Joni Mitchell, Dirk de Witte, Nina Simone & Jules de Corte. Kleine liedjes, met grote inhoud, daar houden zij van!

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaarrecital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu wordt ieder kwartaal de seizoensovergang gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. Deze concerten worden georganiseerd door Stad & Natuur Almere, Gasterij de Oostvaarders en Z.o.o. guitar duo.

Overige data Gitaarsalon de Oostvaarders:
8 december 2018 Winterconcert Gary Ryan (Engeland)
30 maart 2019 Spring Surprise!
22 juni 2019 Zomerconcert Z.o.o. guitar duo & friends