ALMERE - Al een aantal jaar zijn de Freakout 36up feesten zeer succesvol in Almere. Nu alweer de 11e editie en dit keer weer in poppodium de Meester. Met zoals altijd een spetterende live-band én DJ’s.

FREAKOUT 36UP is een dansfeest met een liveband en DJ’s met de beste soul, disco en latin muziek vanaf de 70’s tot nu. Van Otis Redding tot Bruno Mars, van Motown tot Amy Winehouse.

Het geheim van het succes zit ‘m in de mix. Zowel een liveband als een DJ op één avond maakt het feest zo anders. Het draait niet alleen om de beats, het gaat ook om de songs en de sfeer van live-muziek.

De FREAKOUT party band is de vaste huisband van het feest. Deze 11-koppige Almeerse soulband drie zangeressen, een blazerssectie en een super strakke ritmesectie., drums, bas, gitaar en keybord. De Freakout party band is bekend van diverse festivals. Onlangs hebben ze nog spetterende optredens gegeven op het Bevrijdingsfestival en het Almeerse Havenfestival.

FREAKOUT 36UP is laagdrempelig, vrouwvriendelijk en je kunt er met gemak alleen naar toe. De sfeer is informeel en gezellig.

Klik hier voor tickets: €10.00
Tijd: Zaterdag 11 mei 2019 Vanaf 20:00 tot en met 00:00
Poppodium De Meester, Almere
Rentmeesterstraat 2
1315 JS Almere