ALMERE - Het derde Forever Young Festival dat op 21 augustus zou worden georganiseerd op de Esplanade in Almere gaat niet door. Een tegenvallende kaartverkoop voor het evenement dat dit jaar voor het eerst niet gratis was is de belangrijkste oorzaak.

Het Forever Young Festival in het Almeerse stadshart was in de afgelopen twee jaar een groot succes als festival gericht op de 65-plusser. Na de twee vorige gratis edities diende men dit jaar €12,50,- te betalen voor een ticket.

Op de website laat de organisatie weten:
Tegenvallende kaartverkoop en sponsorinkomsten hebben ons met pijn in het hart gedwongen tot de conclusie dat wij onze leveranciers niet voldoende kunnen vergoeden voor het organiseren van dit geweldige festival.
​Om die reden heeft het bestuur besloten Forever Young Festival 2019 niet door te laten gaan. Heeft u een toegangskaart of bent u lid van de club? Dan vragen wij om uw geduld.Wij nemen op korte termijn contact met u op met meer informatie.Tegenvallende kaartverkoop en sponsorinkomsten hebben ons met pijn in het hart gedwongen tot de conclusie dat wij onze leveranciers niet voldoende kunnen vergoeden voor het organiseren van dit geweldige festival.​Om die reden heeft het bestuur besloten Forever Young Festival 2019 niet door te laten gaan.
Heeft u een toegangskaart of bent u lid van de club? Dan vragen wij om uw geduld.
Wij nemen op korte termijn contact met u op met meer informatie.