ALMERE - Ook de laatste voorronde in een uitverkocht De Klos in Emmeloord zit er weer op. Dat betekent dat alle finalisten van Flavourland 2019 bekend zijn. Het niveau van de provinciale popprijs van Flevoland was dit jaar ongekend hoog. We zien zeer diverse stijlen, variërend van stoner-, garagerock, ska en hardcore tot experimentele hiphop en urban pop. Daarmee wacht dé provinciale popprijs van Flevoland een uiterst gedenkwaardige finale op vrijdag 6 december as. in Poppodium De Meester te Almere; een avond met een overvol programma dat beoordeeld wordt door een deskundige vakjury. Zelfs het publiek krijgt een stem bij de vakjury.

Acht acts gaan er voor.
Psychose, Those Left Standing, Mars, Oes, RedRidingHood (allen uit Almere), Impulsix (Lelystad), Sigmunds Freund (Emmeloord) en Skallebieter (Urk) zijn de Flevolandse bands en acts die gaan strijden om eeuwige roem en vette prijzen met als kers op de taart automatische plaatsing voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2020.

Tweeëntwintig band en acts namen het afgelopen weken tegen elkaar op in Corneel-Lelystad, De Meester-Almere en de Klos in Emmeloord. Al deze bands en acts hebben daarmee elk al een heftige voorronde met vakjurybeoordeling achter de kiezen. Drie finalisten wisten zich rechtstreeks te plaatsen, twee deelnemers konden zich plaatsten dankzij de stem van het publiek en er zijn na afloop van de voorrondes drie Wildcards vergeven door de jury.

Vrijdag 6 december
Aanvang: 20.00 uur / zaal open 19.30 uur
Entree: € 5,-
VVK via de kassa en website van De Meester én via de finalisten
Poppodium De Meester, Rentmeesterstraat 2, Almere

www.demeesteralmere.nl & www.flavourland.nl

Flavourland 2019 is dé provinciale popprijs voor alle bands en acts uit Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland) i.s.m. poppodia Corneel, De Meester en De Klos. Deze wedstrijd heeft een open inschrijving, d.w.z. elke Flevolandse band/ act kan meedoen aan een voorronde.