ALMERE - De nieuwe komedie van Spike Lee (Do the Right Thing, 25th Hour), waarin een zwarte agent weet te infiltreren bij de Klu Klux Klan.Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


In het Colorado van 1979 meldt Ron Stallworth (John David Washington zich als eerste Afro-Amerikaanse agent bij de Colorado Springs Police Department. Na een moeizame start wordt hij ingezet als undercoveragent en lukt het hem om op eigen houtje (telefonisch) contact te leggen met de lokale afdeling van de Ku Klux Klan.

Alleen wanneer de gevaarlijke club vol racistische idioten Ron in levende lijve wil ontmoeten, neemt Stallworths joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver) de honneurs waar.Kijk (bijna) alle Oscarfilms nog één keer bij Corrosia!De films van juni en juli staan in het teken van de Oscars: we vertonen nog één keer (bijna) alle winnende en genomineerde films van dit jaar. Leef mee met de biografische roadmovie Green Book (dé grote winnaar van dit jaar) en BlacKkKlansman, een Amerikaanse misdaadfilm gebaseerd op de autobiografie van Ron Stallworth. Of zie hoe Rami Malek in de huid van Freddy Mercury kruipt voor Bohemian Rhapshody. Fan van romantiek? Bezoek If Beale Street Could Talk of zwijmel weg bij de romantische muziekfilm A Star is Born, met zangeres Lady Gaga in de hoofdrol. The Favourite lijkt een 'gewoon' kostuumdrama, maar heeft een geweldig humoristische en absurdistische draai. Houd je meer van actie en avontuur? Ga dan naar Man on Wire, een documentaire over evenwichtskunstenaar Philippe Petit.


Vrijdag 7 juni 2019 11:00 - 13:15

Vrijdag 7 juni 2019 20:00 - 22:15