ALMERE - Op diverse locaties in Almere zijn er leuke voorstellingen en activiteiten van Twee Turven Hoog te beleven: In KAF, de nieuwe bibliotheek, Corrosia en verschillende locaties in de wijken in Almere presenteren zij dit jubileumjaar maar liefst 23 verschillende voorstellingen uit binnen- en buitenland, voor kinderen vanaf 3 maanden t/m 6 jaar en volwassenen.

Er zijn theater-, mime-, dans-, muziek- en interactieve voorstellingen uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Nieuwe Nederlandse voorstellingen (o.a. Tim Tim, Labyrinth, Landing) en voorstellingen die voor het eerst in Nederland te zien zijn (o.a. Icilà, No Camping, Boks, Labotanik).

In het kader van het jubileum hebben zij ook enkele pareltjes uit het verleden teruggehaald zoals o.a. Rawums, Woei, Stip, BB. Tevens kun je vier nieuwe onderzoeksvoorstellingen bezoeken in de Proeftuin van 2 Turven Hoog (o.a. Studio Figur / Rose Stories en ’t Laagland). Het randprogramma bestaat uit zes nieuwe kunstinstallaties en op 17, 18 en 19 april is er een uitgebreid programma voor professionals. Tot 2 Turven Hoog!

Kijk hier voor meer info en tickets