ALMERE - Op zaterdagavond 8 december verwelkomt Gitaarsalon de Oostvaarders met gepaste trots de spraakmakende Engelse gitarist Gary Ryan! Gary speelt een gevarieerd programma met muziek uit alle windstreken waaronder werken van Albeniz, Dyens, Dowland én zijn eigen composities, vaak geïnspireerd door de Ierse natuur. Zijn muziek past perfect bij de ruige natuur rondom het natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Het concert is opgesplitst in 3 delen, waarbij ook een 3-gangen diner geserveerd wordt.

De veelgeprezen recitals van Ryan nemen het publiek mee op een fascinerende muzikale reis, waarbij hij een verbazingwekkende reeks klanken uit het instrument haalt in een groot scala aan stijlen. Gary staat daarnaast bekend om zijn zeer innovatieve gitaarcomposities en werd in mei 2013 bekroond met een prestigieuze Fellowship van de Royal College of Music in Londen, uit handen van Prince Charles, als erkenning voor zijn buitengewone prestaties in de internationale muziekwereld.Kijk voor een voorproefje http://garyryan.co.uk

Zaterdag 8 december, 18.00 tot ca 22.30
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere
De kosten zijn € 49,50 exclusief dranken.
Tickets (reserveren verplicht) via http://winkel.stadennatuur.nl/winterconcert-gary-ryan.html

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie gaat inmiddels haar 5e seizoen in en heeft intussen een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu worden ieder kwartaal de seizoen overgangen gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen van natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. De concertreeks wordt georganiseerd door Stad & Natuur, Gasterij de Oostvaarders en het Almeerse Z.o.o. guitar duo.