ALMERE - Willeke Alberti, onlangs werd ze 75 jaar en ze is al ruim 60 jaar artiest. Haar naam hoort thuis in de Nederlandse muziek en haar lange carrière is er met recht eentje om bij stil te staan én om nog steeds van te genieten. Met haar jubileumtour trekt Willeke Alberti dit jaar het land door. Met De show van mijn leven komt deze Grande Dame van de Nederlandse muziek, samen met haar live band, op donderdag 3 december (20.00 uur) naar Kunstlinie Almere Flevoland.

Een prijswaardig oeuvre
Niet alleen haar grote schare fans, ook professionele kenners weten haar discografie en invloed op de Nederlandse muziek op waarde te schatten. Dat bleek recent tijdens de uitreiking van de Edisons, de oudste en belangrijkste muziekprijzen van Nederland. Willeke Alberti kreeg, tot haar eigen verrassing, de Edison Oeuvreprijs uitgereikt. De jury prees de zangeres voor haar ‘grenzeloze veelzijdigheid’ en ‘heldere en herkenbare stemgeluid’. Hits als Samen Zijn, Mijn Dagboek, Spiegelbeeld en Telkens weer hebben inmiddels hun vaste plek in de Nederlandstalige muziekhistorie verworven.

Willeke bij Kunstlinie Almere Flevoland
Ruim 60 jaar in het vak, dat levert een rijk repertoire op om uit te putten. Voor De show van mijn leven heeft Willeke Alberti een speciaal programma samengesteld. Bijzondere liedjes, persoonlijke verhalen en veel mooie herinneringen. Willeke komt op donderdag 3 december naar Almere. Op deze avond laat ze iedereen genieten van haar muziek in een oprecht samenzijn. Willeke: “Ik kijk ernaar uit om op 3 december 2020 mijn verjaardag te vieren samen met het publiek. (…) Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.”

Meer informatie en tickets: www.kaf.nl.