ALMERE - Met enthousiasme ontvangt Gitaarsalon de Oostvaarders op zaterdagavond 30 maart de jonge Duitse gitariste Jule Malischke. Ze behaalde onlangs haar Master aan de Music Academy in Dresden en springt eruit omdat zij op zo’n gepassioneerde manier een brede muzikale visie laat zien. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu wordt de lente gevierd in natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.

Naast haar uitmuntend solo klassieke gitaar spel zoekt ze haar eigen persoonlijke stem op als singer/songwriter. Het beste van beide werelden laat ze horen tijdens dit Oostvaarders concert. Kijk voor een voorproefje op www.julemalischke.de

Natuurlijk is ook het Almeerse Z.o.o. guitar duo van de partij met een ‘cameo’ optreden. Zij zullen muziek van oa Schumann, Rebay en Westlake spelen.

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie gaat inmiddels haar 5e seizoen in en heeft een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. Deze concerten worden georganiseerd door Stad & Natuur Almere, Gasterij de Oostvaarders en Z.o.o. guitar duo.

Op 22 juni a.s. zal het eerstvolgende concert in deze reeks worden gegeven door Z.o.o. guitar duo & friends worden gegeven.

Zaterdag 30 maart, 18.00 tot ca 22.30uur
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere
De kosten zijn € 49,50 exclusief dranken.
Tickets (reserveren verplicht) via https://winkel.stadennatuur.nl/lenteconcert-spring-surprise.html