ALMERE - Heerlijke gerechten, biertjes en wijnen proeven, genieten van verschillende concerten en klassieke muziek, varen op de botters, struinen over de kunst-, brocante en antiekmarkt, kijken en luisteren naar verrassende straatoptredens: welkom op het Rabobank Almere Haven Festival!

Kom van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september naar de sfeervolle havenkom van Almere Haven voor de zeventiende editie Rabobank Almere Haven Festival. De havenkom en het centrum van Almere Haven bruisen drie dagen lang. Geniet van het gratis toegankelijke klassieke Yakult Havenkomconcert op zaterdagavond, struin op zaterdag en zondag over de kunstmarkt en ga op zoek naar de mooiste brocante tijdens de antiekmarkt op zondag. Luister naar jong talent op vrijdagavond en bezoek het gitaarconcert op zondagmorgen. Smul van de heerlijkste gerechten op de Rabobank Havenkom Proeverij en probeer de beste wijnen en bijzondere biertjes. Kijk naar of doe mee met de leukste straattheateracts en luister naar jonge musici in het centrum. Vaar op zaterdag en zondag mee op authentieke botters op het Gooimeer of luister op zondag naar de stoere zeemansliederen van de shantykoren. Kortom, drie dagen vertier in Almere Haven!

Toegang tot het festival en parkeren zijn gratis. Sluit je zomervakantie in stijl af en met muziek, cultuur varen en lekker eten!

Meer info: www.almerehavenfestival.nl