ALMERE - Goede Rede Concerten is een crowdfundingcampagne gestart om tijdens het slotconcert van de Artist in Residence 2023, Castello Consort, extra uit te pakken. Het concert op zaterdag 25 november belooft de betoverende sfeer van het Franse Hof van Versailles naar Almere te brengen, compleet met 14 musici, dansers, culinaire lekkernijen en aankleding in de stijl van Lodewijk XIV. Inmiddels is 1/3* van het benodigde bedrag binnen.


De crowdfundingcampagne, gehost op Voordekunst, heeft als doel de extra kosten van deze ambitieuze productie te dekken. Doe mee met de crowdfunding en maak dit bijzondere concert mogelijk! Doneren is mogelijk via de projectpagina op Voordekunst: www.voordekunst.nl/projecten/16179.

Castello Consort

Castello Consort is dit jaar de Artist in Residence van het klassieke podium in Almere Haven. Het jonge ensemble bestaat uit drie musici: Elise Dupont (viool), Anne-Linde Visser (cello en viola da gamba ) en Matthijs van der Moolen (trombone). Afhankelijk van het programma vullen zij hun ensemble aan met gastmusici. Zij spelen muziek uit de renaissance en vroegbarok op een bijzonder hoog niveau. Na een heel jaar inspirerend samenwerken met het Castello Consort, loopt hun residentie nu bijna ten einde. Maar dit doen ze met het hoogtepunt, een feestelijk en uniek slotconcert op zaterdag 25 november: ‘Versailles’.

*Tussenstand 13/11. Kijk op de website voor de actuele tussenstand: www.voordekunst.nl/projecten/16179