ALMERE - Almere Haven heeft (weer) een eigen bioscoopzaal. Corrosia Theater, Expo & Film start namelijk vanaf september officieel als filmhuis. Voor vooruitstrevend theateraanbod weet iedereen Corrosia al lang te vinden. Maar na de langverwachte installatie van de filmserver kun je nu ook voor de allernieuwste arthouse films terecht in Almere Haven. Elke vrijdagochtend om 11:00 uur en vrijdagavond om 20:00 uur zie je de beste selectie filmhuisfilms op het grote scherm in Corrosia.

Speciale actie: Corrosia FilmProefpas


Om dit te vieren introduceert Corrosia Theater, Expo & Film de nieuwe Corrosia Filmpas: een filmabonnement waarmee filmliefhebbers onbeperkt kunnen genieten van het filmprogramma in Corrosia. Om Corrosia als filmhuis te ontdekken kun je vanaf nu de Corrosia FilmProefpas aanschaffen voor €15. Deze pas is alleen geldig in Corrosia in september 2023. Een leuk cadeautje omdat Corrosia trots is het nieuwste filmhuis van Almere te zijn.

Introductie Corrosia Filmpas


Ben je al liefhebber van filmhuisfilms en zoek je een filmpas die langer meegaat, dan hebben ze naast hun 'gewone' Corrosia Pas, nu ook de drie maanden Filmpas voor €30,00 en een jaar Filmpas voor €110,00. Alle informatie over de verschillende voordeelpassen van Corrosia Theater, Expo & Film vind je op www.corrosia.nl/extra.

Een sneakpreview van de films die in september in Corrosia te zien zijn


01.09 Umami, een culinaire komedie met Gerard Depardieu

08.09A matter of trust, waarin het leven van vijf mensen totaal op z'n kop komt te staan

15.09 Kiddo, de roadtrip van Lu en haar bijzondere moeder

22.09 Astolfo, een komedie over het liefdesleven van een gepensioneerde professor

29.09 Faedre & Modre

, Scandinavisch leedvermaak op een basisschool

Extra feestelijk!


Op vrijdag 1 september opent Corrosia Theater, Expo & Film officieel als filmhuis. Dat doen ze om 19.30 uur met een hapje en een drankje. Aansluitend wordt om 20:00 uur de film Umami vertoond. Kaarten voor Umami koop je via www.corrosia.nl.