ALMERE - Ze was de grote ontdekking tijdens Festival Musique! 2018 en nu komt de internationaal befaamde celliste en componiste Jo Quail terug naar Almere! Op het programma staan drie hele verschillende concerten, verspreid over drie dagen en drie locaties in Almere: Goede Rede Concerten, De Meester en Kunstlinie. Bezoek ze allemaal met een voordelige passe-partout!

Jo Quail, celliste en componiste
Zowel solo als met band of in samenwerking met koor en orkest Jo Quail zich thuis op het podium. Deze internationaal geprezen Londense componist en muzikant kent haar instrument (de cello en elektrische cello) als geen ander. Haar spel varieert enorm en gaat over diverse muziekgrenzen heen, daardoor heeft ze fans die van hedendaagse klassieke muziek houden, maar scoort ze ook bij liefhebbers van post rock, metal en elektronica. Een bijzonder musicus die op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni drie bijzondere concerten zal spelen in Almere.

Five Incantations

Op vrijdag 24 juni wordt het weekend vol cellomuziek afgetrapt bij Goede Rede Concerten in Almere Haven. Jo Quail zal het werk van haar album Five Incantations spelen, waarmee ze een nieuw universum voor de luisteraar schept. De muziek van dit programma gaat over aarde en lucht, water en vuur en zoveel meer. Het is eigen repertoire en is gegarandeerd een bijzondere ervaring waar je bij wilt zijn!

Serie van drie Daarna, op zaterdag 25 juni treedt zij op in De Meester en op zondagmiddag staat zij met 2 cello’s in Kunstlinie, steeds met ander repertoire. Een passe-partout kost slechts 25 euro.

Kaarten voor het concert op vrijdag 24 juni en passe-partouts zijn o.a. beschikbaar via www.goederedeconcerten.nl.

Datum/tijd: Jo Quail, Five Incantations, vr 24 juni, aanvang 20:00.
Locatie: Goede Rede, Almere Haven.­­­