ALMERE - Ben jij fan van de brandweer en van LEGO? Kom dan naar de Brandweer LEGO Expo 2018 in PIT Veiligheidsmuseum in Almere. Ontdek het werk van de brandweer aan de hand van meer dan 100.000 LEGO bouwsteentjes. De Brandweer LEGO Expo 2018 is te zien van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019. Let op! Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

In de Brandweer LEGO Expo kunnen bezoekers ontdekken wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. Er zijn 23 incidenten nagebouwd waarbij de hulp van de brandweer nodig was. Zoek de incidenten met een puzzeltocht en maak kans op een mooie Brandweer LEGO city prijs.

PIT is open van dinsdag t/m zondag tussen 11:00 - 17:00 uur. In de kerstvakantie is het museum ook open op maandag. Op eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten. Op Kerstavond en Oudjaarsdag sluit het museum om 16.00 uur.

Bekijk het hele kerstvakantie programma op: www.pitveiligheid.nl/kerstvakantie. PIT Veiligheidsmuseum

PIT Veiligheidsmuseum is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het werk en de geschiedenis van de hulpdiensten via een historische collectie en interactieve games. Het museum organiseert activiteiten voor jong en oud.
www.pitveiligheid.nl.