ALMERE - Het BonteHondfestival is een vrolijk jeugdtheaterfestival voor de hele familie met voorstellingen, theaterworkshops, een minibioscoop en fotobooth en ander feestelijk gerommel.

Kunstlinie Almere Flevoland, De Meerpaal en Theatergezelschap BonteHond slaan dit jaar de handen ineen. Gezamenlijk organiseren zij de eerste editie van het BonteHondfestival. Het jeugdtheaterfestival vindt plaats in de meivakantie op 29 april (De Meerpaal, Dronten) en 30 april (KAF, Almere). Een unieke samenwerking van Flevolandse bodem tussen twee theaters en een theaterproducent.

Alle voorstellingen die Theatergezelschap BonteHond momenteel speelt staan geprogrammeerd. Bezoekers kunnen per voorstelling een los kaartje kopen of een passe-partout die toegang geeft tot meerdere voorstellingen. Het randprogramma is voor iedereen gratis toegankelijk.

Programma BonteHondfestival 29 en 30 april

PAK’M (3+)
30 april om 10:00 u en 12:30 u in KAF
Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken en spannend achter-elkaar-aan-geren voor de allerkleinsten en iedereen die er nog steeds van houdt om verstoppertje te spelen.

Vadertje & Moedertje (6+)
29 april om 15:00 u in De Meerpaal
30 april om 16:00 u in KAF
Over sprookjes en hoe deze middeleeuwse verzinsels nog steeds onze moraal en onze rolverdeling bepalen.

Onder Water (8+)
29 april om 11:00 u en 13:30 u in De Meerpaal
30 april om 13:30 u in KAF
Een voorstelling over trots zijn op jezelf en waar je vandaan komt. Speciaal gemaakt voor Flevolandse kinderen.

Voor aanvang en na afloop van de voorstellingen is er van alles te doen in de theaters. Kinderen kunnen o.a. theaterworkshops volgen, op de foto en plaatsnemen in de mini-bioscoop. Dit randprogramma is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie en/of tickets klik hier.