ALMERE – Fashionista’s, koopjesjagers en shopliefhebbers weten bij Black Friday meteen waar het over gaat. Deze dag, overgewaaid uit Amerika, betekent de start van de uitverkoop met vaak geweldige kortingen en acties. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 23 november. Ook in Almere Centrum doen de winkels mee. Bovendien zijn ze extra lang open en kan er tot 21.00 worden gewinkeld.

Spetterende kortingen en leuke acties
Speciaal voor Black Friday hebben veel winkels bijzondere en ludieke aanbiedingen bedacht. In sommige gevallen kan er met wel 70% korting worden geshopt. Maar er valt meer voordeel te behalen met kleine prijsjes voor speciale merken, twee-halen-één-betalen deals, stapelkortingen of bijzondere producten die alleen deze dag flink zijn afgeprijsd. Een volledig overzicht van alle deelnemende winkels en hun Black Friday acties staat op www.almerecentrum.nl/black-friday. Op Instagram van Almere Centrum (@almerecentrum) worden bovendien de hele dag de leukste en meest bijzondere aanbiedingen en kortingen gedeeld.

Win een dag shoppen met een personal stylist
Houders van een Almere Centrum Klantenkaart krijgen het hele jaar toegang tot spectaculaire deals, leuke evenementen en entertainment. Op Black Friday maken ze kans op een VIP treatment. Onder de klantenkaarthouders wordt een dag shoppen met een personal stylist verloot. Hij of zij krijgt bovendien €250,- shoptegoed, een haar make-over bij Aveda Lifestyle Salon & Spa, een cadeaubon van Reclaimed Jewels, koffie/thee met een gebakje bij Mockamore en een cocktail bij Hudson Bar & Kitchen. Klantenkaarthouders ontvangen een speciale actiemail. Wie nog geen klantenkaart heeft en kans wil maken, kan deze aanvragen op www.almerecentrum.nl/klantenkaart. Door hier gebruik te maken van de actiecode BLCKFRDYPV doen aanvragers automatisch mee. Deelnemen kan nog tot 19 november.