ALMERE - Hier ziet u een paar van de speciale avonden die er binnenkort komen bij de Kinepolis Almere.

Hero Night: Shazam!

Datum: Maandag 25 maart
Start inloop: 19:45 uur
Start film: 20:15 uur
Ticketprijs: € 12,50 p.p.

De ticketprijs is inclusief popcorn en een drankje.

Op 25 maart is de tweede editie van de Hero Night met superheld Shazam! Bundel je krachten en kom naar deze ultieme filmavond voor alle superheldenfilmfans.

Ladies Night: Dumbo

Datum: Woensdag 27 maart
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,50 p.p.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de film Dumbo, een ontroerend verhaal over een moeder-zoon relatie, een echt jeugdsentiment én van de makers van Beauty and the Beast. Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!

Disney Passepartetout

Komend jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen: Dumbo, Aladdin en The Lion King.

Speciaal voor alle liefhebbers hebben Disney en Kinepolis de Disney Passepartout in het leven geroepen. Met deze unieke pas kan je voor slechts € 25,- naar alledrie de films.

De Disney Passepartout is verkrijgbaar aan de kassa van elke Kinepolis bioscoop.

MEIDEN Avond: Circus Noël

Datum: vrijdag 12 april
Start inloop: 18:30 uur
Start film: 19:15 uur
Ticketprijs: € 10,50

Kinepolis en MEIDEN magazine hebben het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Kom samen naar de Kinepolis MEIDEN Avond met de film Circus Noël.

Naast de film kan je als een ster shinen op de roze loper, krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een goodiebag.


Kleuterbios: Masha en de Beer 2

Datum: zondag 31 maart 2019.
Aanvang: 10:00 uur
Start film: 10:30 uur
Ticketprijs: € 8,- p.p.

Op zondag 31 maart wordt er een kleuterbioscoop georganiseerd met Masha en de Beer 2.

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade en een klein snackje. Ook is er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma.

Kids Weekend: Wonder Park

Datum: zaterdag 13 en zondag 14 april
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17:00 uur

Kom naar het Kids Weekend om het avontuur in Wonder Park te bekijken! Niet alleen zie je de film Wonder Park, maar is er in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Ook krijgt elk kind een kleine verrassing (op=op).

Voor het gehele filmagenda klik hier.

Contact:

Kinepolis Almere
Forum 16
1315 TH Almere
Nederland
Tel. 036-5300063