ALMERE - 'Sneeuwwitje' is dé ultieme feel good sprookjesballetvoorstelling voor de hele familie en vooral voor de kinderen. Op woensdag 27 december is deze onvergetelijke klassieke balletvoorstelling van het Sibu Ballet Theatre te zien in Kunstlinie. Sibu Ballet Theatre is een vituoos, jong balletgezelschap met topdansers uit alle werelddelen. Zij worden deze avond begeleid door een live orkest.

Het resultaat is een betoverende avondvullende balletvoorstelling voor alle leeftijden met een verteller. De voorstelling begint al om 19:00 uur zodat de kinderen ook mee kunnen en die gaan zeker van genieten. Want wie kent het verhaal van 'Sneeuwwitje' niet? De jonge prinses met zwarte haren, bloedrode lippen en een sneeuwwit huidje krijgt te maken met een zeer jaloerse stiefmoeder die ook nog eens koningin is.

Iedere dag vraagt de stiefmoeder aan haar toverspiegel wie de mooiste vrouw van het land is. "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?" Altijd antwoordt de spiegel dat de koningin dat zelf is, maar op een dag blijkt het Sneeuwwitje te zijn geworden. Sneeuwwitje moet nu uit het koninklijk paleis vluchten omdat haar boze stiefmoeder haar wil doden zodat die weer de mooiste van het land is.

Kom de dag na kerst naar Kunstlinie en dompel je onder in dit mooie klassieke verhaal. Kaarten zijn te koop via de theaterkassa: 036 84 55 555 of via de website www.kunstlinie.nl