ALMERE - Beroepsvoetbalclub Almere City FC en ICT-bedrijf Ultimum organiseren op 24 juni de eerste Ultimum Inspiration Academy. Deze avond is in het leven geroepen om Almeerder werkzoekenden te enthousiasmeren en informeren over werken in IT. Tijdens de bijeenkomst kunnen ze in contact komen met de verschillende grote en mooie werkgevers die de stad rijk is. Inspirerende sprekers nemen ze mee in de wondere wereld van (white)hacking en blockchain waarbij Jörgen Raymann aanwezig is als local hero en aanwezigen inspireert tot het investeren in jezelf. De locatie voor het evenement is de thuisbasis van Almere City FC, namelijk het Yanmar Stadion. Vanaf 18.30u is de inloop waarna het programma om 19.00u zal starten.


Voor Almere door Almere

Zowel Almere City FC, Ultimum als Jörgen Raymann dragen Almere een warm hart toe. Ze vinden het zonde om al het talent dat rondloopt in deze nog steeds snelgroeiende stad, naar andere plaatsen te zien vertrekken. Met de komst van een Hogeschool blijven meer jonge Almeerders in hun stad studeren en kiezen ook studenten uit andere streken ook steeds vaker voor een opleiding in Almere. Tegelijkertijd groeien de toekomstperspectieven voor starters met de verschillende IT-bedrijven waar plek is voor jongeren die op zoek zijn naar hun eerste baan of werkervaring. Deze avond is dan ook dé kans om een stageplek of nieuwe baan te vinden bij een echt Almeers bedrijf.
Iedereen is welkom. Aanmelden kan via www.ultimum.nl/academy

Ultimum bestaat al ruim 22 jaar en is een familiebedrijf uit Almere dat zich heeft gespecialiseerd in IT. Sinds twee jaar is Ultimum rugsponsor van Almere City FC en neemt het bedrijf deel aan de Businessclub van Almere City FC. Dit evenement is een mooie stap in de reeds vruchtbare samenwerking, waarmee ook wat kan worden teruggedaan voor de stad Almere. Het aanhaken van echte Almeerder Jörgen Raymann maakt het compleet en belooft veel goeds voor de Inspiration Academy.