ALMERE - Aanstaande zondag mag squash Almere voor een dagje zijn deuren openen om te komen te squashen in het kader van een breedtesport pilot van het NOC/NSF en het ministerie van VWS. Er zijn wel twee voorwaarden, je moet jonger zijn dan 27 jaar en een negatief testbewijs kunnen overleggen die is gedaan bij testenvoortoegang locatie. Zelf hadden we graag gezien dat wij deze kans aan al de squashers konden bieden, maar dat was helaas niet aan ons.

Squash Almere is in Flevoland de eerste binnensport die op deze wijze sporters mogen toelaten onder de genoemde voorwaarden. Squash Almere is verheugd dat zij onderdeel mogen uitmaken van deze pilot en hoopt dat het zal leiden tot een reguliere opening van alle sporten.

Om hun sport te steunen en vooral de jeugd te blijven stimuleren om te blijven squashen, komen wereldtoppers Paul Coll (nr. 4 vd Wereld) en Nele Gilis (nr.13 vd wereld) langs om ff een balletje mee te slaan bij de jeugd clinics die op die dag worden gehouden. Squash Almere is zeer verheugd met deze geste. Jeugd kan zich aanmelden via Thony@squashalmere.nl .

Wil je met zijn tweeën een baan reserveren voor die dag, dan kan dat via www.squashalmere.nl