ALMERE - Dit seizoen heeft ASC Waterwijk de mogelijkheid om alle wedstrijden en trainingen volledig automatisch op te nemen dankzij het camerasysteem van Usportfor! Het systeem biedt een grote meerwaarde voor de trainers, de spelers en natuurlijk de fans!

Met het systeem van Usportfor kunnen alle wedstrijden die op het hoofdveld worden gespeeld volledig automatisch worden opgenomen en worden uitgezonden op de eigen ClubTV pagina en de website. De trainers kunnen de beelden gebruiken voor video analyse en daarmee voor de ontwikkeling van de spelers. Hiernaast kunnen er samenvattingen worden gemaakt en kunnen spelers de mogelijkheid krijgen om hun eigen prestaties terug te kijken.

Tijdens de livestreaming en de samenvattingen kunnen er sponsorlogo’s in beeld worden gebracht. Wil jij met jou bedrijf de club steunen en graag jouw logo in beeld hebben? Neem dan snel contact op met de sponsorcommissie!

Nieuwsgierig naar wat je binnenkort kan verwachten? Neem een kijkje op https://www.usportfor.com/club-tv/ en download alvast de app van Usportfor via de Apple App store of de Google Play store!