FLEVOLAND - Op 1 augustus hebben Niels Ros en Pablo van Hamersveld het interactieve voetbalplatform voor Flevoland genaamd, Voetbal in Flevoland gestart. Het nieuwe platform geeft amateurvoetballers binnen Flevoland een podium. Elke voetbalmaand wordt er een prijs uitgereikt aan de mooiste amateurgoal gemaakt in de competitie. De goals kunnen worden ingezonden via social media. Het geheel wordt gefinancierd door sponsors, families of voetballiefhebbers die al mee kunnen doen vanaf 10 euro per seizoen.

DE START
Niels Ros, eigenaar van het platform liep al een tijdje met het idee om een platform te starten. Dit omdat hij de filmpjes die hij binnen kreeg als beheerder uniek en vernieuwend vond en hij vond dat er meer aandacht aan het amateurvoetbal in alle leeftijdscategorieën geschonken moest worden. "Voetbal in Flevoland leeft, maar wordt niet altijd in de schijnwerpers gezet", volgens Niels Ros. De heren proberen nu sponsoren binnen te halen, zodat de filmpjes meer aandacht kunnen krijgen, de prijswinnaars in het zonnetje gezet kunnen worden en er echt geïnvesteerd kan worden in een onafhankelijk platform.

GOAL OF THE MONTH COMPETITIE FLEVOLAND
Iedere voetbalmaand wordt er een mooiste goal uit de provincie Flevoland geselecteerd door een jury die bestaat uit 3 personen namelijk Jay Hoft uit Almere, Wouter van der Velden uit Emmeloord en Casper Fennema uit Dronten en door het publiek zelf. Het thuispubliek heeft 25% van de stemmen in de hand door middel van een like op de goal welke zij het mooiste vinden. De maandwinnaar wint onder andere een trofee en uniek winnaarsshirt. Aan het einde van het seizoen wordt er een overall winnaar gekozen uit de maandwinnaars en die wint uiteindelijk de grote prijs: Goal of the Season regio Flevoland. Met deze actie hopen de mannen Voetbal in Flevoland nog beter op de kaart te zetten. “Flevoland is nog jong en de ambitie is er om Flevoland qua voetbal nog beter op de kaart te zetten”, zegt Pablo van Hamersveld tijdens het interview.

SPONSOREN
Ondertussen loopt het aantal sponsoren hard op. De enige plek die nog echt vrij is, is de gouden plek als hoofdsponsor van het platform. Meer informatie is te vinden via: www.voetbalinflevoland.nl. De heren wensen alle liefhebbers van voetbal, ondanks deze rare tijd, een mooi seizoen