ALMERE - Almere City FC maakt zich op voor de uitwedstrijd bij FC Twente. Aanstaande vrijdag reist de ploeg van trainer Michele Santoni naar de Grolsch Veste voor het treffen met de Eredivisiedegradant. Inmiddels zijn bijna 200 supporters van de partij om onze mannen te steunen. Alle informatie over het wedstrijdbezoek lees je hier.

Kaarten zijn nog altijd online verkrijgbaar. Voor de uitwedstrijd geldt een verplichte auto-buscombi. Almere City FC organiseert een busreis naar de Grolsch Veste. In de bus is het vrij toegestaan om eten en dranken mee te nemen. De bus vertrekt om 17.15 uur vanaf het Yanmar Stadion, instappen is mogelijk vanaf 17.00 uur. De verkoop sluit op vrijdag 26 oktober om 16:00 uur. De buscombi kost de supporter €20,00 (wedstrijdticket inclusief busreis). Tickets bestel je hier.

Almere City FC supporters die met de auto afreizen naar De Grosch Veste kunnen hier de routebeschrijving downloaden, die ook opgevolgd moet worden. Reizen per openbaar vervoer en een bezoek brengen aan de binnensteden van Hengelo en Enschede is niet toegestaan. Een ticket voor de autocombi is verkrijgbaar voor € 13,00. Kaarten bestel je hier.

De twee partybussen en Lijn 40 zitten reeds vol.