ALMERE - A.s. vrijdag doet de Squashlife Tour Almere aan. Zowel bij de heren als dames zal er ook een PSA Satellite categorie zijn. Een toernooi dus met internationale deelname en meetellend voor de Wereldranglijst. Van de 40 spelers en speelsters komen er maar liefst 20 uit het buitenland.

Bij de PSA heren is de Belg Joeri Hapers de best geplaatste speler en op positie twee de Spanjaard Nilo Vidal. De jonge Nederlandse International Tjeu Dubbeldam is derde geplaatst en zou voor een verrassing kunnen zorgen. Daarnaast doen er drie nog jonge Squash Almere spelers mee die uitkomen in het Eredivisie team van Almere, Sebastiaan Hofman, Guido Lindner en Bogdan Vasile. Wellicht kunnen deze spelers voor een stunt zorgen.

Bij de PSA dames zijn de twee Engelse speelsters, Kiera Marshall en Asia Harris de grote favorieten. Echter met Juliëtte Permentier hebben we nog een Nederlandse troef in handen. Juliëtte is onlangs met het Nederlands damesteam derde geworden van Europa. Helaas door een blessure is Squash Almere speelster Sanne Veldkamp nog niet fit genoeg. Teamgenoot Carlijn Zwijger gaat proberen om voor Squash Almere de eer hoog te houden.

De wedstrijden starten vanaf vrijdag 13.00 uur starten en zijn tot 21:00 uur gepland. Op zaterdag zijn de halve finales vanaf 12:30 en de finales zijn om 16:30 uur gepland.