ALMERE -Zaterdag 13 juni gaat een grote groep supporters van Almere City FC een sponsorloop doen voor Stichting Kanjer Wens! De fanatieke supporters op Vak D hebben dit mooie initiatief al enige tijd geleden georganiseerd. Het zou eigenlijk plaatsvinden tijdens de Almere City Run, maar door de coronacrisis is deze run helaas niet doorgegaan. Toch zijn de supporters vastberaden en zetten ze komende zaterdag weer als groep hun beste beentje voor!


De mannen en vrouwen op Vak D vormen normaal gesproken de uitgesproken groep supporters die Almere City FC, zowel bij thuis- en uitwedstrijden, steevast naar de overwinning probeert te zingen. Ze zijn altijd een ware steun voor Ole Tobiasen en zijn ploeg en schreeuwen enthousiast de longen uit hun lijf. Nu gaat deze groep supporters voor dit prachtige goede doel niet juichen, maar zich de longen uit het lijf rennen, met inachtneming van de RIVM-maatregelen.

Rodrigo Soto Escamilla, algemeen directeur van Ultimum (businessclublid en shirtsponsor van Almere City FC), heeft zelf ook te maken gehad met Stichting Kanjer Wens door de ziekte van zijn dochter. Hij weet hoe belangrijk het is om geld te doneren aan dit goede doel, zodat ernstig zieke kinderen de dag van hun leven kunnen hebben! Daarom juicht hij dit initiatief van Vak D enorm toe en heeft hij hier ruchtbaarheid aan gegeven. Hij roept de andere businessclubleden en de rest van Almere en omstreken op om ook Vak D te sponsoren voor dit prachtige initiatief en zo een prachtig bedrag op te halen voor Stichting Kanjer Wens. Zo kunnen zoveel mogelijk wensen van zieke kinderen uit komen!

Meer informatie over deze prachtige actie, of wilt u gelijk doneren? Dat kan via de website van Stichting Kanjer Wens: https://actie.kanjerwens.nl/team/vak-d