ALMERE - PSV heeft in de competitie ook zijn vijfde wedstrijd gewonnen. Enkele dagen na de harde nederlaag bij Arsenal werd Almere City FC in het Yanmar Stadion met 0-4 verslagen.

Doelman Nordin Bakker hield Almere City in de eerste helft nog lang op de been.Zo keerde hij schoten van Lang en Lozano en een kopbal van De Jong. Op de inzet van dichtbij van Til, na goed voorbereidend werk van Lang, was Bakker wel kansloos. Lozano maakte er op slag van rust na een vlotte combinatie met Til 2-0 van.

Almere Cuty FC liet zich in de tweede helft wat meer gelden. Zo keerde Benitez een schot van Van La Parra. PSV zocht in het vervolg in alle rust naar openingen.Veerman vond die na een pass van De Jong, alvorens Pepi in blessuretijd d e eindstand op 0-4 bepaalde.