ALMERE - Rugby Club Bulldogs Almere is in 2021 verkozen tot Club van het jaar in Almere en Club van het jaar in Flevoland.De vereniging is daar enorm trots op en heeft de schitterende logo's die bij deze titels horen prominent langs de het veld geplaatst.

De verkregen titel is ontvangen voor de positieve manier waarop de club met al zijn vrijwilligers de vereniging in Corona-tijd als familieclub springlevend heeft gehouden.Er is daarbij continue gekeken naar een manier om de zo veel mogelijk sport veilig aan te kunnen bieden.

Met deze energie heeft de club heel veel leden in beweging gehouden en een grote groep stadsbewoners mee laten sporten.Zo kon stadsjeugd gratis meetrainen en werden afgelopen jaar nieuwe rugbyvormen als socials-rugby, walking-rugby en mumsrugby opgestart.Dit heeft geresulteerd in een schitterend ledenaantal-record en teams die geweldig presteren in de competitie.

Helaas zijn de verschillende competities nu voor een periode stilgelegd, maar ook in die tijd blijft de club zichtbaar voor zijn leden.Rugby Club Bulldogs Almere wil zijn leden graag in beweging houden en de gewonnen verkiezing samen vieren.

Om dat samen mogelijk te maken heeft de club 400 rugbyballen laten produceren, waarop niet alleen het clublogo is geplaatst, maar waarop ook de club van het jaar eretitels ter herinnering staan afgedrukt.

Alle leden ontvangen deze prachtige bal, om lekker in beweging te kunnen blijven, en trots terug te blikken op een prachtig clubjaar.Sporters die zich komend jaar als volwaardig lid aanmelden zullen als welkomstgeschenk ook zo'n prachtige rugbybal in ontvangst kunnen nemen.

Rugby is een stevige sport, maar wel een sport waar kernwaardes hoog in het vaandel staan. Daarom staan de 5 kernwaardes van Rugby Club Bulldogs Almere duidelijk op de bal aangegeven: "SOLIDARITEIT, RESPECT, DISCIPLINE, PASSIE, INTEGRITEIT".