DOETINCHEM - Met nog 1 wedstrijd in het vooruitzicht, heeft het Heren1 team van Buitenhout MHC zich al verzekerd van promotie naar de 2e klasse. Afgelopen zondag speelde het team van coach Neill Saarberg een overtuigende wedstrijd tegen de Heren1 van Doetinchem en stond de stand op het eindsignaal op 0 – 3 en wist het team zo een plek in de 2e klasse voor het komend seizoen te veroveren.


Vorig seizoen promoveerde de ploeg ook al, van de 4e naar de 3e klasse. Trainer/ coach Neill over het succes van de Heren1: “Het team draait al 2 seizoenen heel erg lekker mee in de competitie. Ze werken keihard en hebben vooral veel plezier met elkaar. Je merkt dat de combinatie van hard trainen en plezier hebben zijn vruchten begint af te werpen. We gaan volgend seizoen voor een zo hoog mogelijke plek in de 2e klasse! De goede samenwerking met trainer Dider Meijer en assistent / manager Vincent van den Broeck hebben overigens ook een groot aandeel in de goede sfeer en het succes van dit team.”

Op zondag 9 juni spelen de Heren hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Ze spelen deze wedstrijd thuis tegen de Heren1 van Ares. De wedstrijd start zondag 9 juni om 14.45 op het sportcomplex van Buitenhout MHC aan de Trekweg 71 in Almere Buiten. Zoals gebruikelijk zal het een drukte van belang met supporters zijn op het complex rondom de wedstrijd; de seniorenteams kunnen altijd op veel enthousiaste toeschouwers rekenen.