ALMERE - Ally-of-niets! Wil jij de ontknoping van het seizoen 2018/2019 live meemaken in het Yanmar Stadion? Dat kan, want vanaf zaterdag 15 december is het mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Beleef de mooiste momenten vanaf je eigen stoel, maak alle wedstrijden van de tweede seizoenshelft mee en maak onderdeel uit van de zoektocht naar geschiedenis!

De halve seizoenkaart is al verkrijgbaar vanaf € 67,00. Daarmee ben je zeker van je eigen plek bij tien thuiswedstrijden, waaronder de krakers tegen onder meer FC Twente, Sparta Rotterdam, de verrassende koploper FC Den Bosch en rivaal SC Telstar. Dit seizoen werd al een aantal keer het bordje ‘uitverkocht’ omgedraaid bij de wedstrijdkassa’s. Onder meer door de verkoop van meer dan 1250 seizoenkaarten. Schaar jij je ook onder de groeiende groep trouwe stadionbezoekers? De halve seizoenkaart is verkrijgbaar tot en met de thuiswedstrijd tegen FC Twente op 25 januari.

Fancard

Ook zijn de laatste dagen ingegaan waarop je nog een Fancard kunt bestellen. Het ideale presentje voor onder de kerstboom kost je slechts € 15,00. Voor dat geld verras je jezelf of iemand anders met toegangstickets voor drie thuiswedstrijden van Almere City FC. Welke duels dat worden beslis je helemaal zelf. Fancards zijn verkrijgbaar tot zondag 23 december. Met je Fancard heb je vervolgens tot zondag 13 januari om je tickets voor de door jou gekozen thuiswedstrijden te reserveren.

Vanaf 2 januari is het mogelijk losse kaarten voor alle wedstrijden uit de tweede seizoenshelft te bestellen.