ALMERE - Komt-ie wel of komt-ie niet. De vraag houdt de gemoederen flink bezig. De mogelijke rentree op de Nederlandse voetbalvelden van Arjen Robben heeft er toe geleid dat FOX Sports de wedstrijd a.s. zaterdag 22 augustus 14:00 uur live uitzendt als extraatje in de speciale 'Eredivisie Comeback'-serie gedurende de maand augustus. De wedstrijd vindt plaats in het voetbalstadion van Almere City. Dit heeft de sportzender bekendgemaakt via het eigen kanaal.

Almere City FC oefent twee dagen na de live-wedstrijd tegen FC Den Bosch. Kaarten voor de wedstrijd zijn beschikbaar voor seizoenkaarthouders van Almere City FC. Zij kunnen per account twee tickets bestellen. Kaarten kosten €4,50 per stuk.

Het is de laatste oefenwedstrijd van Almere City FC. Het elftal van Ole Tobiasen speelt dit duel voor het eerst in de nieuwe wedstrijdtricots van kledingpartner Craft Sportswear.

Op 30 augustus speelt de ploeg voor het eerst een competitiewedstrijd. Deze avond is de formatie gastheer van MVV Maastricht. De wedstrijd begint om 20:00 uur en is alleen toegankelijk voor seizoenkaarthouders.