ALMERE - Rudolf Dekker (5e Dan, Aikido-Almere) en Martin Mens (3e Dan, Aikidojo Almere) zijn twee dojohouders die elkaar kennen door hun samenwerking binnen de overkoepelende organisatie waar beide verenigingen onder ressorteren.
Rudolf Dekker: “Martin en ik zijn al jaren bevriend”.

Deze vriendschap heeft er nu toe geleid dat beide verenigingen gaan fuseren, en vanaf 4 september verder gaan onder de naam Aikido-Almere.

Martin Mens: “Ik wil al een tijdje meer gaan trainen, en minder lesgeven”.
Na overleg met zijn leden legde Martin het idee van een fusie voor aan Rudolf.
Martin: “We waren erg welkom. Deze samenwerking geeft meer trainingsuren”.
Rudolf Dekker: “Deze fusie zie ik meer als een uitbreiding van onze vriendschap”.

Bij Aikido-Almere kan vijf dagen per week worden getraind, waarmee ervoor vrijwel iedereen een mogelijkheid is om te trainen. In een van de lessen wordt met wapens getraind.
Aikido is voor jong en oud, mannen en vrouwen trainen er gezamenlijk. Leden kunnen onbeperkt trainen, iedereen werkt op zijn/haar eigen niveau.

Rudolf en Martin: “Door de fusie komen twee aikido-stromingen bij elkaar op de mat. Dat geeft niet alleen diversiteit, maar ook het bij elkaar komen van verschillende uitvoeringen van technieken. Waardoor onze leden meer kennis opdoen”.

Wie nieuwsgierig is naar aikido kan altijd gratis een proefles meemaken, bij ons in de stads-dojo Wij zijn een vereniging voor Japanse verdedigingskunst voor jong en oud. Aikido is een Japanse krijgskunst met als basis het goed uitvoeren van technieken.

Wij fuseren en vieren wij in de Nationale week van de aikido. samenwerking met de van de NOC”NSF Nationale Sportweek en de Nationale Aikido Bond 15 t/m t/m 24 september . Ons cadeau is een week gratis Aikido meedoen.