ALMERE - Almere City FC heeft vrijdagavond het thuisduel tegen VVV-Venlo zeer ongelukkig verloren. De thuisploeg van trainer Alex Pastoor kreeg voldoende mogelijkheden, maar uitgerekend een eigen doelpunt van voormalig VVV-speler Danny Post besliste het duel (0-1).

Post, in de winterstop overgekomen van de Noord-Limburgers, schoot de bal na een lage voorzet van Nick Venema in de achttiende minuut ongelukkig achter zijn eigen doelman Nordin Bakker. Daarvoor had Lance Duijvestijn de thuisploeg al op voorsprong moeten zetten na twee dotten van kansen. Na het doelpunt kreeg ook Jeffry Puriel nog twee mogelijkheden, doch ook bij hetm ontbrak het geluk.

Ook na de rust had Almere City FC het betere van het spel, maar ondanks kansen voor onder meer invaller Jonas Arweiler en opnieuw Duijvestijn kreeg men de bal niet langs keeper Van Crooij.