ALMERE - Almere is een echte sportstad, met naast de vrije sportruimtes, een groot aantal verenigingen en sportclubs. Veel van deze verenigingen bestaan door de inzet van een groep betrokken mensen rond de club. Ook bij Rugby Club Bulldogs wordt de club gedragen door zo’n geweldige groep mensen.


Vrijdag 1 maart 2024 was het een belangrijke datum voor de sport en de club. Het was het de Nationale complimenten-dag, een mooi moment om de mensen die Rugby Club Bulldogs Almere zo geweldig steunen te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarvoor waren sponsors, leden van de club van 100 en de grote groep vrijwilligers uitgenodigd in het clubhuis, om complimenten in ontvangst te nemen.

Nadat de aanwezigen waren bedankt voor de inzet, werd er met een lekker glaasje bubbels geproost op de mooie club-toekomst. De genodigden ontvingen als presentje van de club, de speciaal voor het evenement ontworpen supporters-sjaal, drankjes en een geweldige Griekse maaltijd. Voor het door restaurant Pallas Athene uit Almere geweldig samengestelde buffet, was het Clubhuis door de activiteiten commissie Grieks aangekleed. Om al de vrijwilligers een avondje vrij te geven, werd de ontvangst en de bediening geregeld door een clubje Colts jeugdspelers, die keurig in overhemd deze taak op zich hadden genomen. De club was heel blij met het grote aantal bezoekers aan de gezellige avond, want dat betekent dat zij zich gelukkig mogen prijzen met een grote groep betrokken mensen.

Rugby Club Bulldogs kan terugkijken op een zeer geslaagde avond, waarin het clubgevoel op een mooie manier kon worden gevierd.