ALMERE - Keeper Nordin Bakker is alweer snel terug in Nederland. De 24-jarige doelman uit Oostknollendam zal tot het eind van het seizoen de clubkleuren van Almere City FC gaan dragen.


Bakker verruilde afgelopen zomer FC Volendam voor PFC Beroe Stara Zagora in Bulgarije. Na acht wedstrijden te hebben gespeeld werd zijn contract onlangs ontbonden vanwege financiële problemen bij de club.

Nordin Bakker maakte in 2018 de overstap van Fortuna Wormerveer naar FC Volendam alwaar hij in drie seizoenen meer dan vijftig duels onder de lat stond. De doelman is blij met zijn terugkeer in Nederland zo laat hij op de website van Almere City FC weten: "Ik had er meteen goed gevoel bij toen Almere City FC zich meldde. Voor mij persoonlijk was het een goed moment om hier uit Bulgarije te vertrekken. Almere City FC heeft de laatste jaren laten zien ambitie te hebben en een plan. Het gaat momenteel sportief nog niet naar behoren, maar deze selectie heeft genoeg kwaliteit om in de tweede seizoenshelft nog mee te doen voor een plaats in de Play-Offs.”