ALMERE - Er is veel gezegd en gesproken over de smadelijke nederlaag van Almere City FC in het bekeravontuur. En als je de tegenvallende prestaties van het team in de Keuken Kampioen Divisie van recente weken daarbij optelt, dan is er eigenlijk maar één conclusie: Almere City FC moet op voor eerherstel.

Hoe lekker is het dan om dat eerherstel te behalen tegen een directe concurrent in eigen huis. SC Cambuur komt op 9 november naar het Yanmar Stadion en er is stad en streek alles aan gelegen om te zeggen: tot hier en niet verder. Almere City krijgt die avond de kans om het podium te pakken en te laten zien dat de verrichtingen in de eerste periode geen incident waren, dat het bij de beste vijf ploegen uit de divisie hoort.

Die ingrediënten; daar moeten ook de supporters welhaast een smakelijk recept in zien. Yanmar Stadion stevent opnieuw af op een volle bak, zoals eerder tegen N.E.C. Nijmegen. De kaartverkoop gaat razendsnel, dus zorg dat je één van de laatste plekken in het stadion bemachtigt.