ALMERE - In de laatste week van de voorbereiding op het seizoen 2019/2020 neemt Almere City FC het in eigen huis op tegen de nationale ploeg van Suriname. Het team van bondscoach Dean Gorré komt op vrijdag 2 augustus op bezoek in het Yanmar Stadion. Voor onze supporters is dit de ideale gelegenheid om de equipe van trainer Robert Molenaar nog eenmaal aan het werk te zien, voordat de competitie een week later van start gaat.

Ook vorig jaar speelde City in de voorbereiding een oefenwedstrijd tegen Suriname. Destijds won de ploeg van toenmalig trainer Michele Santoni met 4-2 van de opponent uit Zuid-Amerika. Bovendien werd op de tribunes een gezellig voetbalfeest gevierd. Dat smaakt naar meer! En dus komt ‘De Natio’ opnieuw op bezoek in Flevoland. De aftrap op vrijdag 2 augustus staat gepland om 20.00 uur.

Kaarten
Tickets voor het duel met Suriname zijn vanaf heden online te bestellen. In het hele stadion geldt een eenheidsprijs van € 10,00. Om kaarten te bestellen klik je hier.

Open Dag
Een dag later, op zaterdag 3 augustus, staat de traditionele Open Dag op het programma. Meer informatie hierover volgt spoedig.