ALMERE - De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd voor Almere City FC. In het eigen Yanmar Stadion blijft het in de wedstrijd tegen MVV Maastricht steken op de brilstand: 0-0.

Met name voor de thuisploeg een teleurstellend resultaat aangezien zij de beste kansen kregen. Toch had men in de openingsfase zo maar op achterstand kunnen komen als doelman Woud niet goed optrad bij een kans voor Kostons. In het vervolg van de eerste helft zijn er mogelijkheden voor Kaandorp, Verheydt en Koolwijk, maar allen hebben het vizier niet op scherp.

Na de rust weet Woud zijn doel schoon te houden bij kansjes voor Schroijen en Zamouri. In het slotkwartier krijgt Verheydt de grootste kans voor de thuisploeg, maar mikt naast en ook een uithaal van Bensabouh treft geen doel.