ALMERE - Bij hockeyclub Buitenhout MHC vinden we bewegen en sociale contacten essentieel, helemaal in een tijd waarin veel kinderen minder hebben bewogen door alle corona beperkingen. Daarom geeft Buitenhout MHC alle jeugd vanaf 5 jaar de kans om in de maanden maart en april 3x gratis en vrijblijvend mee te trainen. Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd geïnteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten.

De gratis en vrijblijvende trainingen zijn op zondag 20 en 27 maart en op 3 en 10 april. De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden verloopt via de website www.buitenhoutmhc.nl/komerbij en is vanwege o.a. de aantallen trainers en verzekeringen verplicht en kan t/m uiterlijk 18 maart. Na aanmelden ontvang je een mail met verdere informatie.

Buitenhout MHC is een jonge hockeyvereniging die zich voornamelijk richt op breedtesport. Er is hockey voor jong en oud. De snelgroeiende vereniging telt ruim 550 leden en het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten. Naast de nodige sportiviteit zorgen wij ook voor gezelligheid door het organiseren van leuke (sportieve) evenementen en een goede sfeer op de club. Lekker sporten maar ook veel plezier hebben gaat bij deze familieclub echt samen.

Meer info en aanmelden via www.buitenhoutmhc.nl/komerbij. Let op: aanmelden kan t/m vrijdag 18 maart.