ALMERE CENTRUM - Er lijkt geen einde te komen aan het zonnige weer! Maar zelfs als het weer omslaat blijft de zon schijnen in Almere Centrum. De komende vier zaterdagen worden er onder de noemer ‘Zonnige Zaterdagen’ diverse leuke activiteiten georganiseerd in de Passages. Hierbij valt te denken aan live optredens van klassieke muzikanten, dans-clinics, kinderactiviteiten en meer.

Zaterdag 11 augustus - Dans en Muziek
Roti Mahal, thuishaven van de beste Roti van Almere en ver daarbuiten, organiseert deze dag verspreid door de Passages Latin/Bachatta dans clinics. De opzwepende muziek en enthousiaste dansers zullen er zeker aan bijdragen dat de voetjes van de vloer gaan! De clinics duren 25 minuten en starten om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur aan respectievelijk de Bottelaar, de Zoetelaar en de Zadelmakerstraat.

Zaterdag 18 augustus - Straatartiesten
Deze zaterdag treden diverse straatartiesten op in de Passages. Op verschillende plekken wordt het winkelend publiek verrast met vrolijke en stemmige acts. Het weekend valt samen met het tienjarig bestaan van edelstenen, mineralen en sieradenwinkel Ladonna. De hele week wordt dit gevierd met leuke activiteiten en gezelligheid. Ook op de zaterdag is iedereen welkom om het jubileum mee te vieren.

Zaterdag 25 augustus - Klassiek
Liefhebbers van klassieke muziek zijn deze dag in Almere Centrum aan het juiste adres. Op diverse plekken in de Passages vertolken Almeerse straatartiesten gedurende de middag klassieke stukken van bekende en minder bekende componisten.

Zaterdag 1 september - Kids
Het laatste weekend van de zomervakantie staat in het teken van kids. Er zijn verschillende spelletjes te spelen, kinderen kunnen lekker knutselen en zich laten schminken. Er komt ook een ballonnenartiest die de meest bijzondere creaties van ballonnen kan maken. Uiteraard zijn alle activiteiten gratis.

Alle activiteiten worden georganiseerd op de zaterdagmiddagen tussen 13.00 en 16.00 uur, behalve de eerste dans clinic op zaterdag 11 augustus. Hou de Facebookpagina en website van Almere Centrum in de gaten voor het laatste nieuws.