ALMERE - Ook deze zomer hoeven kinderen zich niet te vervelen in Almere Centrum. Van 24 juli tot en met 28 augustus vinden er elke woensdagmiddag gratis kinderactiviteiten plaats op de Esplanade of het Forum. Deze middagen variëren per week in thema, waardoor er voor ieder kind genoeg te beleven is.

Woensdag 24 juli – Muziek en Theater
Kleine podiumkunstenaars in de dop kunnen deze middag genieten van creatieve workshops, muziekoptredens en spannende theaterstukken. Er staan diverse acts op het programma maar kinderen kunnen zelf ook meedoen aan muzikale activiteiten.

Woensdag 31 juli – Sport en Spel
Sportieve kinderen kunnen hun energie kwijt tijdens allerlei sportactiviteiten en spelletjes. Denk aan uitdagende hindernisbanen, estafettes en gezellige spelletjes die de hele middag doorgaan.

Woensdag 7 augustus – Springkussenfun
Springen, klauteren en plezier maken staan centraal vandaag centraal met diverse spring- en klauterkussens. Alle kinderen zijn welkom om zich uit te leven op de vele opblaasbare attracties.

Woensdag 14 augustus – Crea Fun
Deze woensdagmiddag staat volledig in het teken van creativiteit. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse knutselworkshops waar ze prachtige kunstwerken kunnen maken en hun eigen creaties versieren. Ze kunnen hun meesterwerken natuurlijk trots mee naar huis nemen.


Woensdag 21 augustus – Recyclen
Op deze educatieve middag ontdekken kinderen alles over recyclen. Door middel van leuke en interactieve activiteiten leren ze hoe afval scheiden en hergebruik werkt. Een leerzame en milieubewuste middag die zowel ontzettend leuk als informatief is.

Woensdag 28 augustus – Voedsel en Koken
Jonge chef-koks kunnen zich uitleven tijdens kookworkshops. Ze leren over voedsel en koken, en krijgen de kans om hun eigen culinaire creaties te maken en te proeven. Een smaakvolle en leerzame afsluiting van de zomerse Kidsfun-activiteiten.

Meer informatie over de kinderactiviteiten staat op de website van Almere Centrum. Deze informatie zal ook regelmatig worden bijgewerkt voor eventuele aanvullingen of wijzigingen in het programma.