FLEVOLAND - Goedkoper wonen door een lagere energierekening? Dat kan op heel veel manieren. Het beste begin is natuurlijk wel een maatadvies van een onafhankelijke adviseur.

Kom zaterdag 29 februari tussen 13:00 – 15:00 uur naar het inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland in de duurzaamheidswinkel (Stadhuisplein 51, Lelystad). Onze energie-adviseur brengt met u in kaart hoe de energierekening omlaag kan. Zowel kopers als huurders zijn welkom, vooraf een afspraak maken is niet nodig. Iedereen die langs komt ontvangt gratis wintersokken (de actie is geldig zolang de voorraad strekt).

Wat kunt u verwachten van een onafhankelijk advies? Besparen gaat hand in hand met keuzes en gedrag. Leg de energiebespaarmeetlat eens langs uzelf en kijk met onze adviseur welke maatregelen in en om het huis uw rekening omlaag kunnen brengen. Ook brengt de adviseur voor uw woning en oriënteert of zonnepanelen interessant voor u kunnen zijn.

Bent u komende zaterdag verhinderd? Bekijk dan de contactpagina van EnergieloketFlevoland.nl voor alle locaties en openingstijden.