Op dit moment zijn op basis van de maatregelen van het RIVM alle winkels van de Bommel Meubelen tot 19 januari 2021 gesloten. Wil je toch nog winkelen voor je nieuwe interieur? Dan kan dat online. Het is mogelijk om meubels en woondecoratie te bestellen via de webshop of via de telefoon 078 674 3000 (ma-vrij 9:00 tot 17:00). De afhaallocatie van distributiecentrum Dordrecht is ook open en bestellingen kunnen op afspraak opgehaald worden.


Online nieuwe meubels bestellen
Via de webshop van de Bommel is het erg makkelijk om nieuwe meubels te bestellen. Bij het plaatsen van een order in de webshop heb je de keuze uit het laten (thuis)bezorgen of afhalen in het distributiecentrum in Dordrecht van je order. Pakketten tot 30kg en een afmeting van 170x70x50 worden bezorgd door PostNL of DPD. Grotere meubels worden bezorgd door de eigen bezorgdienst van de Bommel. De Basic bezorging is momenteel gratis. Deze orders worden geleverd door PostNL, DPD of de Bommel bezorging. Wil je de meubels gemonteerd hebben? Kies dan voor de Premium levering.

Digitaal interieuradvies
Wil je liever toch nog iemand spreken voordat je je nieuwe meubels online besteld? Dan kun je telefonisch om interieuradvies vragen via 078 674 3000. Je krijgt dan een van de interieuradviseurs van de Bommel Meubelen te spreken, die je graag adviseert bij de aanschaf van je meubelen.