ALMERE - Maak je klaar want de vrolijkste en liefste vriendjes mogen eindelijk weer naar het theater! Woezel en Pip reizen met al hun vriendjes heel Nederland door om er samen met het publiek één groot muzikaal meezingfeest van te maken voor het hele gezin. En op zaterdag 21 mei zijn zij te zien in Kunstlinie Almere.

Samen met Buurpoes, Charlie en het publiek richten Woezel en Pip de Vriendjesclub Band op. Maar, het opzetten van een goede band blijkt moeilijker dan gedacht. Het allerbelangrijkste ontbreekt nog! Gelukkig zijn de vriendjes in de zaal er om te helpen en kunnen zij een onderdeel worden van het stuk, door voorafgaand hun eigen vriendjesclubformulier in te vullen. Samen met het publiek proberen ze er een groot muziekspektakelfeestje van te maken! Zou het ze lukken?

Tijdens de show zingen en dansen de allerkleinsten mee met de bekendste liedjes van Woezel & Pip. De ideale manier om weer samen te genieten van theater of om samen voor de eerste keer naar het theater te gaan. Stilzitten is tijdens de Woezel & Pip Sing-a-Long geen optie! De Vriendjesclub Band spelen, zingen en dansen samen met iedereen in het publiek en sluiten af met een Meet & Greet na afloop.

Woezel & Pip Sing-a-Long is op zaterdag 21 mei te zien in Kunstlinie Almere. Tickets zijn te koop via www.kunstlinie.nl.

Meer informatie over deze voorstelling via www.vanhoorne.com/woezelenpip